MEMBERS ONLINE: 0
REGISTERED MEMBERS: 18430
REGISTERED MOVIETEAMS: 684
NEWEST MEMBER: Yjboy
NEWSITEMS: 572
LATEST COMPO-WINNER: bKr[ME]

Auto-login: - Forgot your password?

FORUM

Molen

, Bulgaria
Joined: 23. Nov 2015
Posts: 59

CFG options bug

#1 - 19. Dec 2016 03:52
So I have this problem with some shader detail or something: http://imgur.com/J5iR7Gl
I'm 100% sure it's some command within my mvm CFG cuz when I only exec it, this happens.. And I have to like start CS again, exec my cfg, go into LAN game and the command gets overwriten and when I playdemo it's OK, but I don't wanna do this everytime. Someone knows which command this is? And also I have a lot of shit in my cfg, I'll just upload it here so you can see it yourself. Thanks.
ripieces
HLAE

, Germany
Joined: 13. Apr 2007
Posts: 1804
#2 - 19. Dec 2016 06:39
http://advancedfx.style-productions.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=1902

I wish people with broken cfgs would fix them themselves by removing half of the commands, testingt if it's gone, if not adding them again and so on (will take you logarithmic trials of the number of lines).

Also as said in the thread above, the cfg you posted doesn't match the screenshot and it doesn't contain what's causing the problems.

Last changed: 19. December 2016 06:41
juggaknot
Airwalk Media

LOLville, Romania
Joined: 2. Oct 2007
Posts: 2761
#3 - 19. Dec 2016 06:43
Oh i see your problem, you didn't launch cs 1.6
Molen

, Bulgaria
Joined: 23. Nov 2015
Posts: 59
#4 - 19. Dec 2016 14:36
I changed my PC not long ago and just copied my settings and I had this problem always on my older PC, so I just went into a LAN game and after I disconnected it dissapeared. Strange thing is that when I insta play a demo its still there and when I make the Shader Detail in video options on Medium or Lower it fixes it. Wtf is going on?
Molen

, Bulgaria
Joined: 23. Nov 2015
Posts: 59
#5 - 19. Dec 2016 14:50
I think I fixed it, problem was something withing my autoexec.cfg and my main gaming cfg which had some commands in them that whenever i make the Shader Detail Very High/High this happens, otherwise it's not my mvm.cfg causing this problem! It's the actual gaming ones. Thanks RIP!
Molen

, Bulgaria
Joined: 23. Nov 2015
Posts: 59
#6 - 19. Dec 2016 15:26
Also, I dont wanna create new threads so here it is: Does placing my HLAE & CS in my SSD and recording frags will make it collapse in time? And do you guys use Shadowplay for recording instead of the HLAE&Vdub way?
You need to log in to write a post.