MEMBERS ONLINE: 0
REGISTERED MEMBERS: 18456
REGISTERED MOVIETEAMS: 683
NEWEST MEMBER: Yonco98
NEWSITEMS: 625
LATEST COMPO-WINNER: bKr[ME]

Auto-login: - Forgot your password?

FORUM

duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20

[Help-ME!] Error LEGION 1.5.0

#1 - 27. Jun 2011 17:00
BAD ENGLISH....
English.

I need help with the Legion.
I tried to use it, but did not work because an error always appears on the AAC, and when it finishes the conversion, the LEGION delete any files it created, leaving only two. Txt
--------------------------------
Portugues.

Preciso de ajudas com o Legion.
Eu tentei usa-lo, mas não funcionou, porque sempre aparece um erro sobre o aaC, e quando termina a conversão, o LEGION exclui todos arquivos que ele criou, deixando apenas dois .txt

Help-me!

Image Legion after encoding:
Image 1:
http://www.sendspace.com/file/srsz4e
Image 2:
http://www.sendspace.com/file/u10o37



[EDIT] HEEEELP PLEAAASE !

Last changed: 27. June 2011 17:29
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#2 - 27. Jun 2011 21:07
can anyone help me?
Dec
HLAE

Karlstad, Sweden
Joined: 7. Oct 2006
Posts: 2732
#3 - 27. Jun 2011 21:19
Wait for juGGaKNot...
kendo
volodja pictures

Hamilton, Scotland, Latvia
Joined: 28. Mar 2008
Posts: 1233
#4 - 27. Jun 2011 21:37
Dec wrote:
Wait for juGGaKNot...
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#5 - 27. Jun 2011 21:49
:D, help-meee juGGaKNoooooooooooot *--*
juggaknot
Airwalk Media

LOLville, Romania
Joined: 2. Oct 2007
Posts: 2767
#6 - 27. Jun 2011 21:55
You sure its wav and not wma ?
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#7 - 27. Jun 2011 22:03
yes, is one .wav !
See the images. An error appears on the ACC.
I've watched other people having the same problem.
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#8 - 27. Jun 2011 22:23
It is Necessary to surrender with FPS 60?
I think it has anything to do with the AAC!
Lazze

Here, Denmark
Joined: 12. Jun 2009
Posts: 44
#9 - 27. Jun 2011 22:36
It is obviously a problem with the way you render your video out of Vegas (assuming thats what you use).

Render you video out of vegas with .avi uncompressed. Remember to render without audio.

Then render your audio out of vegas as .wav file.
44,1 khz is recommended for the audio quality I assume.
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#10 - 27. Jun 2011 22:44
Render video:
avi (Lagarith lossless codec)
60 fps
1000 frames
720p
without audio

Render audio:
Normal settings .wav
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#11 - 27. Jun 2011 22:46
Remembering, as tested with two videos and getting the same result
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#12 - 27. Jun 2011 23:53
I have been deserted :(
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#13 - 28. Jun 2011 00:00
I think I solved the problem! Render the video again, I put the FPS 60 and render the sound to 44Hz.
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#14 - 28. Jun 2011 01:10
http://www.youtube.com/watch?v=302etCz1pDU .
Bad quality with lagatih and legion 1.5.0 =s
Dec
HLAE

Karlstad, Sweden
Joined: 7. Oct 2006
Posts: 2732
#15 - 28. Jun 2011 01:58
Looks fine, but you can improve it by enabling anti-aliasing, anisotropic filtering and stuff.
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#16 - 29. Jun 2011 00:00
How to do it? help me.
Dec
HLAE

Karlstad, Sweden
Joined: 7. Oct 2006
Posts: 2732
#17 - 29. Jun 2011 00:37
Maybe you should take a look at the style guides...
duduqaz

, Brazil
Joined: 27. Jun 2011
Posts: 20
#18 - 29. Jun 2011 01:28
Searched but nothing found :(
You need to log in to write a post.