MEMBERS ONLINE: 0
REGISTERED MEMBERS: 18455
REGISTERED MOVIETEAMS: 683
NEWEST MEMBER: Myth1
NEWSITEMS: 625
LATEST COMPO-WINNER: bKr[ME]

Auto-login: - Forgot your password?

FORUM

distan
GQ

Kristiansand, Norway
Joined: 1. Feb 2009
Posts: 42

Video card problems!

#1 - 31. Dec 2010 04:10
HI FOLKS!

yo, i have this kinda gay problem with my videocard..

when im changing to "moviemaking settings" in my videocard it doesnt get applied, instead the settings becomes something all different. For instance:

when im changing the antialiasing from 2x to 16x it automatically switches to 8x after I have applied. the same with vertical sync.. when im taking "force off" it automatically switches to "use the 3d application".

Im using windows 7 64bit and I have the right driver for my videocard (nvidia btw).

what the hell is wrong?

Last changed: 31. December 2010 04:10
Dec
HLAE

Karlstad, Sweden
Joined: 7. Oct 2006
Posts: 2730
#2 - 31. Dec 2010 04:14
What setting are you using in the "preview section"? If there is one.
juggaknot
Airwalk Media

LOLville, Romania
Joined: 2. Oct 2007
Posts: 2767
#3 - 31. Dec 2010 12:16
nhancer
distan
GQ

Kristiansand, Norway
Joined: 1. Feb 2009
Posts: 42
#4 - 31. Dec 2010 16:36
Dec wrote:
What setting are you using in the "preview section"? If there is one.


Quality.

Dec
HLAE

Karlstad, Sweden
Joined: 7. Oct 2006
Posts: 2730
#5 - 31. Dec 2010 17:32
distan wrote:
Dec wrote:
What setting are you using in the "preview section"? If there is one.


Quality.


Then I think you should change that to use the advanced 3D image settings, which are all the anti-aliasing, anisotroptic filtering settings and so on.
You need to log in to write a post.